hØGSKOLEN I INNLANDET

Tre prorektorer ansatt ved Høgskolen i Innlandet

Styret ansatte torsdag Arild Hovland, Stine Grønvold og Ine Wigernæs som prorektorer ved Høgskolen i Innlandet.

Ine Wigernæs, Arild Hovland og Stine Grønvold ble torsdag formelt tilbudt stillinger som prorektor ved HINN.
Ine Wigernæs, Arild Hovland og Stine Grønvold ble torsdag formelt tilbudt stillinger som prorektor ved HINN.
Publisert Oppdatert

– Dette er høgskolen sine mest sentrale lederstillinger. Disse tre vil utgjøre rektoratet sammen med meg, og vil være tett involvert i den strategiske utviklingen av høgskolen, sier rektor Peer Jacob Svenkerud om ansettelsen.

Styret ved Høgskolen i Innlandet tilsatte torsdag Arild Hovland (61), Ine Wigernæs (52) og Stine Grønvold (47) som prorektorer.

Sistnevnte har fått tilbud om et nytt åremål, og fortsetter dermed i sin nåværende stilling som prorektor for utdanning.

Henter fra USN og NTNU

Arild Hovland får tilbud om ansettelse i stillingen som prorektor for forskning og utvikling (FoU). Hovland er i dag ansatt som førsteamanuensis ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), og har en doktorgrad i sosialantropologi. Han har lang erfaring som dekan fra USN og tidligere Høgskolen i Telemark, og har blant annet jobbet som forskningsleder i Nova.

Tilbudet om stillingen som prorektor for samfunnskontakt gikk til Ine Wigernæs. Hun er i dag ansatt ved NTNU i Gjøvik, og har en doktorgrad i idrettsfysiologi.

Tidligere har hun blant annet vært folkehelsekoordinator for Valdres kommune, rådgiver for forskning og kommunikasjon ved Beitostølen helsesportssenter og ekspertkommentator i NRK.

Dette var de tre siste ansettelsene i rektors ledergruppe. I løpet av høsten har også høgskolen ansatt dekaner ved fem fakultet.

Powered by Labrador CMS