Maya Sol Sørgård, påtroppende leder for Velferdstinget i Oslo og Akershus. Foto: Rebekka Opsal

Ny velferdstingleder i Oslo og Akershus skal jobbe for studenthus i sentrum

Ny ledelse. Påtroppende leder Maya Sol Sørgård ser fram til å jobbe for et studenthus midt i Oslo sentrum.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nye arbeidsutvalget i Velferdstinget i Oslo og Akershus har troppet på. Disse ble valgt på Velferdstingets valgmøte den 22. mai. Påtroppende leder Maya Sol Sørgård har store planer for året:

— Det aller mest spennende det kommende året blir å få jobbe med resultatene fra Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT-undersøkelsen), samt å videreføre Velferdstingets arbeid med Studenthus i sentrum, sier Sørgård i en pressemelding.

Universitas omtalte i vår Velferdstingets drøm om nytt studenthus i St. Olavs gate 32 ved Tullinløkka i Oslo sentrum.

Sørgård er student ved Handelshøyskolen BI. I tillegg består arbeidsutvalget av nestleder Kari Anne Andersen, samarbeidsansvarlig Marius Frans Linus Hillestad og politikk- og medieansvarlig Gard Løken Frøvoll, alle studenter ved Universitetet i Oslo.

Velferdstinget i Oslo og Akershus er det øverste studentorganet for alle studenter som tilhører Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Velferdstinget representerer 65.000 studenter i alle saker som omhandler SiO og studentvelferd.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS