Tidligere kunnskapsminister Øystein Djupedal begynner i ny jobb i mars. Foto: Siri Øverland Eriksen

Ny jobb for Djupedal

Ny jobb. Tidligere kunnskapsminister og nåværende seniorrådgiver ved Universitetet i Agder, Øystein Djupedal, begynner i ny jobb.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere statsråd, stortingsrepresentant og fylkesmann Øystein Djupedal er ansatt som ny regiondirektør i Husbanken sør fra mars 2019, går det fram av en pressemelding fra Husbanken.

Djupedal kommer fra en stilling som seniorrådgiver i direktørens stab ved Universitetet i Agder, der han har arbeidet siden han gikk av som fylkesmann i Aust-Agder i 2015 etter et åremål på seks år.

Fra 2005-2007 var han statsråd i Kunnskapsdepartementet, og han satt på Stortinget i fire perioder fra 1993-2009. Han er en av drivkreftene i Arendalsuka og er leder av hovedprogramkomitéen.

— Øystein har uvanlig god samfunnskompetanse og lang ledererfaring. Han vil være en styrke for laget og vi ser frem til et spennende samarbeid. Det var mange meget godt kvalifiserte søkere til stillingen, sier administrerende direktør Osmund Kaldheim i Husbanken i pressemeldingen.

Han begynner i jobben i mars neste år.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS