flercampusmodell

Åtte campuser, men hvordan går det med kvaliteten da?

Hvordan få til utdanningskvalitet når man har åtte campuser spredt rundt i to fylker? Det var temaet på frokostmøte som Nokut arrangerer sammen med Universitetet Sørøst-Norge torsdag.

Universitetet i Sørøst-Norge og rektor Petter Aasen har åtte campuser å håndtere etter fusjoner. Spørsmålet er hvordan det påvirker utdanningskvaliteten å være på mange og ulike steder.
Publisert Oppdatert

Frokostmøtet strømmes og kan følges nederst i denne saken fra kl 08.

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) har cirka 18 000 studenter fordelt på åtte campuser i to fylker. Størrelsen varierer fra 5 000 studenter på Campus Vestfold til 120 studenter på Campus Rauland.

På et frokostmøte som Nokut (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) og USN arrangerer på campus Drammen torsdag er spørsmålet hvordan ivareta og utvikle utdanningskvalitet på tvers av så mange og ulike campuser.

Et annet spørsmål er om flercampusmodellen er nøkkelen for å sikre desentralisert utdanning med god kvalitet.

Nokuts tilsynsdirektør Øystein Lund vil fortelle hva Nokut vet om utdanningskvalitet ved flercampusinstitusjoner, mens rektor Petter Aasen skal diskutere utdanningskvaliteten ved universitetet med Nokut-direktør Kristin Vinje, Ansgar Ødegård, leder av Forskerforbundet ved USN, og Victor Simonsen, studentleder ved USN.

Møtet kan følges her torsdag 14. oktober fra kl 08.

LES VIDERE ETTER ANNONSEN

FÅ NYHETER PÅ MOBILEN
Last ned Khrono-appen!

Download on the App Store Tilgjengelig på Google Play
Powered by Labrador CMS