Rapport om barn og helse overlevert

Torsdag 6. mars overleverte Barneombudet rapporten «Helse på barns premisser» til to statsråder på høgskolen. Opptak av overlevering og seminar kan du se på web-tv.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barneombud Anne Lindboe (bildet under) overrekker torsdag en ny rapport om barn og helse til helseminister Bent Høie og barneminister Solveig Horne.

Lindboe har valgt seg høgskolen som lanseringssted for å nå direkte ut til framtidens profesjonsutøvere overfor barn og unge.

«HiOA direkte», høgskolens egen nett-tv-kanal, sender hele seminaret direkte, inkludert intervjuer og oppsummeringer i forkant og i pausen av programmet. Så selv om fagdagen er fulltegnet, kan studenter, tilsatte og eksterne seere følge med gjennom hele dagen.

Hele sendingen kan du se her:

Debatten følger du også på emneknaggen #barnehelse14.

Fikk rapporten

Helseminister Bernt Høie og barneminister Solveig Horne (bildet under) takket for rapport og lovte at flere av punktene i rapporten skal følges opp.

— Tusen takk for en viktig rapport som vi skal lese grundig i tiden framover, avsluttet Bernt Høie sitt innlegg med.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS