Tor Asmund Godal har jobbet i TV 2 i mange år og blir nå kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Bergen. Foto: Erik Edland/TV2

Ny kommunikasjons-direktør ved UiB

Bergen. TV 2-veteran Tor Asmund Godal er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Bergen.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tor Asmund Godal er ansatt som kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Bergen. Det skjer etter at forrige kommunikasjonsdirektør, Ingar Mykling, ble ansatt som direktør ved Universitetsdirektørens kontor ved Universitetet i Bergen.

— Å være kommunikasjonsdirektør for en så stor og kompleks virksomhet som et universitet, er en svært spennende og utfordrende oppgave som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Godal i en pressemelding onsdag.

Godal har de siste 18 årene jobbet i TV 2, blant annet som redaksjonssjef for Samfunnsavdelingen og Aktualitetsavdelingen.

— Godal har solid redaksjonell og kommunikasjonsfaglig erfaring og har dokumentert solide lederegenskaper. Jeg er helt sikker på at han vil kunne bygge videre på det omstillingsarbeidet som er gjort på Kommunikasjonsavdelingen de senere årene, sier universitetsdirektør Kjell Bernstrøm i pressemeldingen.

Stillingen som kommunikasjonsdirektør var utlyst for andre gang i vinter. Det var åtte søkere, hvorav fire av søkerne var hemmelige. Godal var en av de fire hemmelige.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS