Stinn brakke om digitalisering

Frokost med foredrag om digitalisering ga fullt hus.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Studiedirektør Marianne Brattland og Studieavdelingen på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) inviterte til frokostmøte om en digital hverdag.

Rundt 60 møtte fram for å høre foredrag rundt spørsmålene: Skal vi drive digitaliseringen eller skal den drive oss? Er digitalisering et gode eller en utfordring? Hvem har ansvaret for digitaliseringen?

Thomas Sødring fra Fakultet for samfunnsfag og Kyrre Begnum fra Fakultet for teknologi, kunst og design innledet på temaet.

Thomas Sødring er førsteamanuensis ved Institutt for arkiv-, bibliotek- og informasjonsfag. Thomas er teknolog og lidenskapelig opptatt av fri programvare og IT-arkitektur. Han skal snakke om hvorfor digitalisering er så viktig. Skal IT være en motor for organisatorisk endring og hvem har ansvaret for dette?

Kyrre Begnum er førsteamanuensis ved Institutt for informasjonsteknologi. Kyrre er også teknolog og har en lidenskap for digitalisering. Han skal snakke om hvordan vi som mennesker og samfunn møter en digitalisert hverdag. Kommer IT til å tjene samfunnet, eller samfunnet til å tjene IT?

​Dette var det andre møtet i en møterekke for studieadministrasjonen på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Brattland skriver at frokostmøtene skal være en møteplass på tvers av enheter, og er ment å bidra til kompetanseheving og erfaringsutveksling. 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS