HiOA Lacrosse, en av flere

Antall studentforeninger har doblet seg og aktiviteten har skutt i været, skriver prosjektkoordinator Philip Stampe.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er mye følelser i sving når Anders Skaug med glimt i øyet og uten blekksensur peker på viktige forhold rundt foreningslivet på HiOA. Han skriver at HiOA Lacrosse er den eneste foreningen som fanger hans oppmerksomhet under foreningsdagen og fadderperioden. Og det er vi enig i, HiOA Lacrosse er gode på merkevarebygging!

Les også: Jeg hater HiOA Lacrosse

I 2013 ble det gjort en avtale mellom HiOA og SiO Foreninger der man skulle satse på å styrke foreningsmiljøet. Prosjektet fikk tittelen Operasjon HiOA, og målet var å finne de allerede engasjerte studentene og vise dem hvordan de ville få mest uttelling for engasjementet sitt, nettopp ved å starte opp og drifte en egen forening. Ønsket var å se en positiv økning i antall foreninger, og større aktivitet både blant nye og veletablerte foreninger.

Et drøyt år senere kan vi se at antallet foreninger på HiOA har doblet seg og aktiviteten har skutt i været. I tillegg har flere foreninger fått mye plass i media, særlig i Khrono og Universitas.

Vi vil understreke at Operasjon HiOA ikke er ferdig, nå gjelder det å bygge på det gode grunnlaget som har blitt lagt. En gledelig utvikling er at både nye og gamle foreninger har gått sammen for å danne sitt eget samordnede organ for å ha en felles stemme i møte med administrasjonen. Dette organet, Konsulatet, vil bli en viktig faktor for å opprettholde kontinuitet i foreningsaktiviteten. I tillegg har vi fått gode signaler fra HiOA om at ansatte, både faglige og administrative, fremover vil ta en større rolle når det gjelder å promotere foreningsengasjementet.

HiOA Lacrosse er en god ledestjerne, men det er veldig mange andre aktive foreninger på HiOA som får promotert seg selv. Vi ser fram til at enda flere studenter tar sats og danner nye foreninger, melder seg inn i etablerte foreninger og drøfter nye tanker rundt hvordan HiOA sitt foreningsmiljø bør være. Det er dere studenter som skal drive dette til nye høyder, men vi håper dere vet at dere har både HiOA og SiO i ryggen.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS