Malin Hamnes og Sigrid Olsen.Queens Lacross er norgesmestrere to år på rad. 2-3 dager i uken trener de på Domus Athletica. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Jeg hater HiOA Lacrosse

Kjære HiOA Lacrosse, jeg hater dere!

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som selvutnevnt hipster med store briller og skjegg kan jeg ikke sette mine bein innenfor en studentforening som oser av økonomi- og administrasjonsstudier fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) eller BI. Det passer rett og slett ikke mitt image.

Hadde det vært cricket med retrodrakter kunne jeg kanskje stilt meg positiv. Men av dere stinker det søtlig klysesvette lang vei, sivende ut fra svettebånd, lag-t-skjorter og disse rare køllene jeg ikke forstår noen ting av. Prøver dere egentlig å fange sommerfugler med rare håver? Jeg forstår det ikke. Dere prøvde i hvert fall å prakke denne sporten på meg første dag i fadderuka 2010. Som eneste forening på hele høyskolen prakket dere på meg informasjon om en forening som ser ut til å være høyskolens kanskje mest kjente og mest velfungerende forening. Etter Samfunnet vel og merke.

Jeg elsker dere, HiOA Lacrosse!

Fordi dere driter langt i janteloven, viser dere fram, skryter av å være Norges beste lacrosslag og dere startet det første norske kvinnelaget i lacrosse. Alle vet hvem dere er, nettopp fordi det kritthvite smilet i skjønn forening  med blondt langt hår eller sleik kaster seg over deg ved skolestart. Selvfølgelig i riktig salgstaktisk stil fra en økonomi- og administrasjonsforelesning, og i alle anledninger dere får muligheten. Når dere i tillegg avslutter året med å sende et julekort av kvinnelaget i sexy positur, skal det vanskelig gjøres og ikke legges merke til. Takk!

Men, hva med de andre foreningene? Kanskje har du hørt om Samfunnet Bislet, en linjeforeningene eller til nød studentteateret på campus? Men hva med Bandromsforeningen, klatregruppa og Beta Labs på Det norske teknikersamfunnet? Eller bryggegruppa Studentfryd, Ny Generasjon for de kristne eller liknende? Nei, de er både vanskelige å se og få tak i. Skjerp dere og vis dere fram! Jeg tror det er på tide, en gang for alle, at vi låner disse rare lacrosskøllene og jager dere ut i manesjen slik at vi kan få vite hvem dere er.

Som selvutnevnt hipster med store briller og skjegg kan jeg ikke sette mine bein innenfor en studentforening som oser av økonomi og administrasjon ved HiOA.

Anders Skaug

Hva med å lage en egen foreningsuke hvor dere står for aktiviteter og kurs rundt på høyskolen noen uker etter at fadderuka har roet seg? Det er min drøm! Og vær så snill å gi meg noe bedre enn en døll stand. Så kan vi alle møtes til en halvliter Frydenlund eller en IPA på Samfunnet til slutt og preke skit. Da er til og med hipsteren fornøyd.

Så ja, jeg hater HiOA Lacrosse fordi jeg er så jævla sjalu på hvor bra dere får foreningen deres til å fungere. Selv med svette klær og rare køller går dere janteloven midt i mot og viser dere frem. Jeg elsker dere!

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS