Start HiOA legges ned

Den siste studentforeningen som ikke har fått svar på sin søknad om å bli godkjent ved HiOA er gründerforeningen Start HiOA. Denne foreningen legges nå ned.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Studentene bak gründerforeningen Start HiOA gir opp å drive foreningen videre, og dermed er søknaden om godkjenning ikke lenger aktuell.

– Vi har hatt generalforsamling og har bestemt oss for at det ikke er grunnlag for å drive videre. Foreningen har ikke fått gjennomført det som var intensjonen, sier leder Charlotte Hansen-Tangen.

Selv slutter hun ved HiOA til sommeren, når hun er ferdig med bachelorstudiene i økonomi og administrasjon. Det gjør også noen andre av de andre medlemmene.

Hun legger til at enkelte av de andre vurderer å gå videre med en gründerforening på selvstendig grunnlag, men dette er ikke avgjort. Til nå har Start HiOA har fungert som et lokallag av Start Norge som har cirka 270 medlemmer fordelt på 18 lokallag på landsbasis.

Start HiOA har ifølge søknaden som ble sendt HiOA kun 7 medlemmer.

Fremmer gründerånd

Ifølge nettsiden til Start Norge er visjonen å skape en gründerånd blant studentene og bidra til økt interesse for innovasjon og entreprenørskap. Start Oslo arrangerer hvert år Venture Cup, som er en gründerkonkurranse, der man konkurrerer om beste forretningsplan for en ny virksomhet.

I tillegg arrangerer foreningen Gründerjakten, som er en konkurranse som går ut på å løse et problem fra næringslivet på én dag.                                                                            

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS