ny jobb

Her er Khronos nye journalist i Trondheim

Kristina Bye (28) blir Khronos første journalist stasjonert i Trondheim.

Kristina Bye (28) skal jobbe fra Khronos nye trondheimskontor.
Kristina Bye (28) skal jobbe fra Khronos nye trondheimskontor.
Publisert

Khrono har ansatt sin første journalist i Trondheim. Kristina Bye skal produsere riksdekkende nyhetssaker for Khrono fra trønderhovedstaden i en midlertidig stilling det nærmeste året.

Bye har journalistisk bakgrunn som nettredaktør og mangeårig journalist i Studentmediene i Trondheim. I tillegg har hun vært innom Adresseavisen, Bergens Tidende og NRK P3. Hun har en grad i sosialantropologi fra NTNU.

— Vi er glade for å få til en ordning slik at vi kan være mer tilstede og synlige i byen som er hovedcampus for landets største universitet, samt huser flere andre viktige utdannings- og forskningsinstitusjoner. Trondheim er også kjent for å være en god studentby og for Khrono, som er kunnskapsavisen for høyere utdanning og forskning, er dette en spennende nysatsing og et viktig sted for oss å være, sier redaktør i Khrono, Tove Lie.

— Jeg er veldig glad og takknemlig for å få muligheten til å jobbe med den dyktige gjengen i Khrono. Jeg gleder meg til et år med utvikling og god journalistikk, sier Kristina Bye.

Powered by Labrador CMS