For ett år siden var høgskolestyret samlet på Jeløya som oppstart til høstens arbeid. I år er seminar og styremøte lagt til Son. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Mandat for strategi og to FoU-seksjoner opprettet

Styremøtet på Høgskolen i Oslo og Akershus vedtok mandat for sitt nye strategiarbeid og opprettet seksjoner for forskning og utvikling på to av fire fakulteter.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag 6. september var høgskolestyret på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) samlet til styremøte i Son.  Khrono dekket møtet direkte. Under ruta for direkterapportering finner du dagsorden med lenke til dagens saker.

Få vedtaksaker

Det var ikke mange vedtaksaker som står på dagsorden. Den viktigste, en sak som også ble viet stor plass på styrets seminar i forkant av styremøtet, var mandat for ny strategi.

Rektors mantra for den nye strategien er at til nå har man jobbet for å bli universitet, nå må det lages en strategi for hvordan HiOA skal være et universitet.

Som saker til orientering fikk styret presentert studentombudets halvårsrapport, et møtereferat fra møte mellom ledelsen og fagforeningene, Informasjon, drøftings- og forhandlingsmøte (IDF) hvor det blant annet kommer fram at det til tider har vært samarbeidsproblemer mellom organisasjonene og rektor Curt Rice, samt at rektoren er «for streng».

Tilbakemeldinger og ris og ros fra Kunnskapsdepartementet skal også diskuteres. 

Les også:

Seminar mandag

Styret samlet seg allerede mandag med åpent styreseminar i Son. På dagsorden sto orientering om arbeidet med studieporteføljen, diskusjon av strategiprosesser samt rapport fra rektor etter et drøyt år i lederstolen.

Styret fortsetter med styremøte tirsdag 6. september. Her er Khronos løpende dekning av møte (dagsorden nederst):

Live Blog Høgskolestyremøte 6. september 2016

Sakene på styremøtet 6. september:

Vedtakssaker

Orienteringssaker

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS