ANSETTELSE

Høyskolen Kristiania henter prorektor fra OsloMet

Sarah J. Paulson er ansatt som prorektor for utdanning ved Høyskolen Kristiania.

Sarah J. Paulson går fra OsloMet til Høyskolen Kristiania.
Publisert Oppdatert

Sarah J. Paulsen er ansatt som ny prorektor for utdanning ved Høyskolen Kristiania. Hun kommer fra stillingen som dekan ved fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier ved OsloMet. Hun går inn i sin nye stilling i august.

— Høyskolen Kristiania er en spennende institusjon som jeg har fulgt med på en stund. Jeg ser frem til å starte og bli kjent med institusjonen fra innsiden, sier Paulson til Khrono.

Går inn i ledergruppen til ny rektor

1. august får Høyskolen Kristiania en ny rektor i Trine Johansen Meza. I ledergruppen får hun altså med seg Paulson.

Dekanen fra OsloMet har hatt en rekke lederposisjoner i universitets- og høyskolesektoren siden 1994. Hun har tidligere jobbet ved NTNU, Nord universitet og nå ved OsloMet før det nå blir overgang til høyskolen.

Påtroppende rektor trekker frem denne erfaringen som en styrke.

— Hun har en spennende profil, og det at hun har så mye erfaring fra andre universitetet i Norge tenker jeg også er en styrke for oss. På OsloMet har Paulson ledet et av de største fakultetene med hundrevis av ansatte og tusenvis av studenter. For Høyskolen Kristiania vil det være en fordel at hun kommer fra et stort system, sier Meza i en pressemelding.

Nå skal Paulson jobbe spesifikt med utdanninger hos høyskolen.

— Utdanning er den viktigste oppgaven som UH-sektoren har. Å få anledning til å jobbe spesifikt med det og bidra til å strategisk styrke det, er en fantastisk mulighet, slår hun fast.

Vil bli universitet

Da Meza ble ansatt som rektor trakk hun frem jobben med å følge opp høyskolens ambisjoner om å bli universitet som sin viktigste oppgave. Den jobben er noe Paulson også ser frem til å jobbe med.

– Høyskolen Kristiania har vokst veldig mye på ganske kort tid og har imponerende resultater å vise til, så jeg tenker det blir spennende å være med på fortsettelsen med universitetsambisjoner, sier Paulson.

Powered by Labrador CMS