Universitetet i Sørøst-Norge

Hun er årets nettpedagog

Professor ved Universitetet i Sørøst-Norge, Ragnhild Lund, er kåret til «Årets nettpedagog 2020».

Ragnhild Lund får pris.
Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blant begrunnelsene for nominasjonen var Ragnhild Lunds arbeid med et 100 prosent nettbasert studium, Kompetanse for kvalitet – Videreutdanning for lærere i Engelsk 1 (1-7).

Studiet tilbys på oppdrag for Utdanningsdirektoratet og har i inneværende studieår 224 studenter, skriver Fleksibel utdanning Norge.

Oppfyller tre kriterier

For å vurderes for tittelen Årets nettpedagog må kandidaten oppfylle minst ett av tre kriterier: Tilrettelegge for kvalitet i nettbaserte utdanninger, bruke teknologi på en pedagogisk måte i undervisningen og bidra til videreutvikling av nettbasert undervisning.

Nominasjonen viser at hun oppfyller alle tre kriterier, fastslår juryen.

I nominasjonen vises det til at både kurset og kvalitetsutvikling er teamarbeid, men at det er Ragnhild Lund som koordinerer arbeidet og har vært en drivkraft i kvalitetsarbeidet.

Prisvinneren og teamet bruker studentenes tilbakemeldinger til å forbedre studiet. Bruk av refleksjonsoppgaver i grupper kombinert med deling av praksiserfaringer er spesielt trukket fram som god vurderingspraksis. Studentene evaluerer vurderingsformen som god og lærerik.

— Ny kompetanse

Kvalitetsutvalget mener Ragnhild Elisabeth Lunds arbeid, erfaring og kompetanse vil bidra til at utdanningssektoren for ny kompetanse innen nettbasert fleksibel utdanning.

Prisen deles ut av Fleksibel utdanning Norges kvalitetsutvalg til en som tilrettelegger for kvalitet i læringsprosesser og bidrar til videreutvikling av nettbasert undervisning.

Les mer på Fleksibel utdanning Norges sider.

Powered by Labrador CMS