nye jobber

Khrono satser i Trondheim

Solveig Mikkelsen og Espen Halvorsen Bjørgan vil utgjøre Khronos nye redaksjon i Trondheim fra høsten.

Solveig Mikkelsen og Espen Halvorsen Bjørgan melder overgang fra Universitetsavisa til Khrono og skal bemanne Khronos Trondheims-kontor.
Publisert Oppdatert

Khrono har ansatt to nye journalister i Trondheim. Solveig Mikkelsen og Espen Halvorsen Bjørgan har de siste årene jobbet i NTNUs uavhengige avis, Universitetsavisa, men nå melder de overgang til Khronos redaksjon i trønderhovedstaden.

— Vi hadde en god søkerliste på journalistjobb og nyhetsjeger i Trondheim og jeg er glad for at vi kunne ansette to som kan ivareta den nasjonale og internasjonale satsingen vår på aktualiteter og nyheter for kunnskapssektoren med base i Trondheim, sier redaktør Tove Lie.

— Og det at vi får to så erfarne journalister som allerede kan kunnskapssektoren er en god styrking av Khrono-laget. Det er rett og slett en god dag i Khrono i dag, smiler redaktøren.

Solveig Mikkelsen har mange år bak seg som reporter og vaktsjef i NRK før hun de siste 10 årene har jobbet i Universitetsavisa.

— Jeg er imponert over den slagkraften Khrono har opparbeidet i universitets- og høgskolesektoren. De er fulle av entusiasme og energi, og framstår som en sammensveiset og ambisiøs redaksjon. Dette avis-eventyret vil jeg være en del av! Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med nye kolleger og lage nasjonale saker for kunnskapssektoren fra Trondheim, sier Mikkelsen.

Også Espen Halvorsen Bjørgan ser fram til å bli en del av Khrono.

— Jeg ser frem til å bli del av en ambisiøs redaksjon i stadig vekst. Khrono har på kort tid bygget seg opp fra å være en liten lokalavis til å bli den klare premissleverandøren for all debatt om akademia i norsk offentlighet, og har med det klart å bringe viktig og underdekket tematikk opp på dagsorden, sier Espen Bjørgan.

Når Khronos redaksjon i Trondheim er på plass fra høsten så er avisa strategisk plassert på fire ulike steder: Oslo, Bergen, Trondheim og Brüssel.

Powered by Labrador CMS