Bislettbekken kor Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Høstkonsert med de (u)blandede

Torsdag blir det høstkonsert med koret på Høgskolen i Oslo og Akershus.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag 27. oktober kan du oppleve høstkonsert med bedriftskoret ved høgskolen, også kjent under navnet Bislet-Bækkens (u)Blandede.

Bislet-Bækkens (u)blandede damekor under ledelse av sin dirigent Thea Kjeve skal ha høstkonsert torsdag 27. oktober kl 16.30 på Fyrhuset.

Det blir et variert innhold med norske og svenske viseskatter sammen med noen moderne stykker og kanskje en og annen overraskelse.

Bislet-Bækkens (u)Blandede (f. 03.10.95), er bedriftskoret ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). De har øvelse hver onsdag fra klokken 16.00 - 18.16 i auditoriet innerst i 1. etasje, Eva Balkes Hus. For tida er det et damekor med rundt 25 medlemmer.

Leder for korets styre er Leikny Øgrim, og dirigenten heter Thea Kjeve.

Korets medlemmer forteller at de alltid har plass til en stemme til i koret, og at det bare er å ta kontakt hvis du er interessert. Et første steg kan være å oppleve koret live torsdag på Fyrhuset på campus Pilestredet.

(Foto: Skjalg Bøhmer Vold)

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS