Lunsjkonsert med Bislet-Bækkens (u)Blandede

Torsdag kan du oppleve lunsjkonsert med bedriftskoret ved høgskolen, også kjent under navnet Bislet-Bækkens (u)Blandede.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bislet-Bækkens (u)blandede damekor skal ha lunsj-konsert torsdag 25. april kl 12.00 i Festsalen i P52. Det blir bruremarsjer, bånsuller og springare å høre. Koret lover også mer moderne sanger for de som møter fram.

Bedriftskoret på HiOA

Bislet-Bækkens (u)Blandede (f. 03.10.95), er bedriftskoret ved HiOA. De har øvelse hver onsdag fra klokken 15.45 - 18.00 i auditoriet innerst i 1. etasje, Eva Balkes Hus. For tida er det et damekor med rundt 25 medlemmer.

Leder for korets styre er Leikny Øgrim, og dirigenten heter Anne Karin Sundal-Ask. 

Anne Karin Sundal-Askutdannet fløytist ved Musikkonservatoriet i Trondheim, og avsluttet våren 2003 sitt hovedfag i korledelse ved Norges Musikkhøyskole, hvor hun studerte hos bl.a. Grete Pedersen og Tore Erik Mohn. Hun har fram til nå vært dirigent for Kammerkoret NOVA som hun selv startet i 2001, dirigerer fortsatt Det norske jentekor og Bislet-Bækkens (u)blandede kor.

Tar gjerne i mot flere

Korets medlemmer forteller at de alltid har plass til en stemme til i koret, og at det bare et å ta kontakt hvis du er interessert. Et første steg kan være å oppleve koret live torsdag i Festsalen.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS