ANSAs nyvalgte president, Hanna Flood. Foto: ANSA

Hanna Flood ny president i ANSA

Ledervalg. ANSA, samskipnaden for norske studenter i utlandet, har valgt ny president.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hanna Flood ble lørdag valg til ny president for ANSA ( Association of Norwegian Students Abroad ). Nå vil hun jobbe for at ANSAs prioriteringer blir sentrale i den kommende stortingsmeldingen om studier i utlandet og styrking av egen organisasjon, skriver organisasjonen i en pressemelding.

Denne helgen gjennomførte ANSA sin 62. generalforsamling på Økern i Oslo. Lørdag ettermiddag ble Hanna Flood valgt som ny president og øverste politiske talsperson det kommende året.

— Det er en helt fantastisk følelse å ha fått tillit fra medlemmene til å representere ANSA det kommende året! ANSA er verdens beste organisasjon, og jeg er så takknemlig for muligheten til å vie det neste året mitt til å gjøre den enda bedre, forteller den nybakte presidenten i pressemeldingen.

Flood, med studiebakgrunn fra Storbritannia og Tyskland, ønsker det kommende året både å øke medlemsmassen og styrke engasjementet i organisasjonen. I tillegg ser presidenten frem til å komme i gang med arbeidet med stortingsmeldingen om studier i utlandet.

— Iselin Nybø og resten av gjengen hos Kunnskapsdepartementet skal merke vårt nærvær i arbeidet med stortingsmeldingen. Vi har klare prioriteringer og tydelige krav til hvordan mulighetene for studier i utlandet kan styrkes. Jeg gleder meg til å vise dem hva jeg har, sier Flood.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS