Blir direktør ved NMBU i Ås

Lars Atle Holm (46) er ansatt som ny administrasjonsdirektør ved NMBU.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det skriver Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på sine hjemmesider. Holm begynner i stillingen 1. oktober, og kommer fra jobben som økonomi- og administrasjonsdirektør i Norges Røde Kors.

Holm sier til nmbu.no at han gleder seg til å ta fatt på arbeidet ved institusjonen.

— Jeg har fulgt med på NMBU, og synes det er en god «drive» på universitetet! Utbyggingen er et godt eksempel på det. Jeg er motivert til å være med på å skape en attraktiv arbeidsplass og studiested på NMBU i årene fremover, sier Holm, som tar over jobben til Siri Margrethe Løksa.

Holm har vært i jobben hos Røde Kors siden 2014. I perioden 2009–2014 var han avdelingsdirektør i Toll- og avgiftsdirektoratet i Oslo. Før det var han ytterligere tre år i Norges Røde Kors, da som seksjonsleder i Styring og analyseseksjonen, ifølge NMBU.

I 2005–2006 var Holm avdelingsdirektør i Forsvarsstaben, Program Fokus, som var Forsvarets omstillingsprogram. Holm har hatt flere lederstillinger og rådgiverstillinger innen Forsvarets overkommando i perioden fra 1994 til 2004, og har jobbet mye med omstilling og organisasjonsutvikling.

Han har en bachelor fra California Lutheran University, befalsskolen og master innen strategisk ledelse og innovasjon fra BI.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS