null Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Johnsgaard blir ny HR-direktør

Hun går fra kommunikasjon ved HiOA til HR ved Høgskolen i Hedmark.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styret ved Høgskolen i Hedmark har ansatt Anne Christel Johnsgaard som ny HR-direktør, melder høgskolen på hjemmesiden sin. 

Johnsgaard har vært tilsatt som kommunikasjonsdirektør ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HIOA) siden fusjonen i 2011. Siden årsskiftet har hun jobbet som  prosjektleder for høgskolens universitetssatsning og også vært stabsleder for rektor Curt Rice. Fra i fjor sommer jobbet hun med innføring av ny ledelsesmodell ved HiOA. 

Fra 2005 til 2011 var hun partner i PR-byrået Geelmuyden Kiese.

Anne Christel Johnsgaard har hovedfag i statsvitenskap, men har senere tatt Master of Management program ved Handelshøyskolen BI i endringsledelse og personal- og arbeidsrett. Hun har også vært rådgiver for Arbeiderpartiet. 

Hun varslet allerede for to år siden at hun skulle flytte «hemmatt» til Elverum sommeren 2016. Ifølge statusoppdateringer på facebook er flyttebil nå bestilt og hun gleder seg til ny jobb i Hedmark. 

Les også: Info-toppene slutter på HiOA

(Foto: Skjalg Bøhmer Vold)

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS