Tidligere statsråd Tord Lien (Frp) går inn i styret ved Norges handelshøyskole (NHH).

Eks-statsråd i NHH-styret

Kunnskapsdepartementet har oppnevnt nye eksterne styremedlemmer i Norges Handelshøyskole (NHH).

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tord Lien (Frp) har vært olje- og energiminister, og er nå regiondirektør for NHO Trøndelag.  Professor Pontus Troberg og Aase Aamdal Lundgaard er også utnevnt til eksterne styremedlemmer ved NHH. Perioden varer fram til 31. juli 2021, skriver På Høyden

— De nye eksterne styremedlemmene har variert og relevant erfaring som jeg tror NHH vil ha stor nytte av i en tid med økende krav og nye konkurrenter. Sammen skal vi bidra til å utvikle og styrke NHHs posisjon i årene fremover, og det ser jeg frem til, sier påtroppende styreleder Kari Olrud Moen i en pressemelding. 

Lundgaard er partner i Deloitte Norge, og sitter allerede som medlem i NHH-styret. Pontus Troberg er til daglig professor ved Hanken svenska handelshögskolan i Helsinki. 

Varamedlemmer er Frank Mohn, administrerende direktør i W. Giertsen AS og Miao Reinlund, som er investerings- og finansieringsdirektør i Musit Interactive AS

– Jeg er glad så mange dyktige styremedlemmer vil være med å utvikle Norges handelshøyskole videre. Det er i år hundre år siden Stortinget vedtok å opprette en handelshøyskole i Bergen, og styret får en viktig jobb med å legge til rette for god utdanning og forskning også i fremtiden, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.

Valget på interne styremedlem blir klart denne uken

Les også: BI og NHH klatrer på internasjonal ranking

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS