Hannah Catrina Carino- OXLO Mentorprogram deltager i 2015-2016, kull 1 av mentorprogrammet. Hun er tidligere student ved NMBU og har masterutdanning i miljø og naturressurser.
Her sammen med Tone Skodvin- ansvarlig for OXLO Mentorprogram ved Byrådet i Oslo. Foto: Oxlo
Hannah Catrina Carino- OXLO Mentorprogram deltager i 2015-2016, kull 1 av mentorprogrammet. Hun er tidligere student ved NMBU og har masterutdanning i miljø og naturressurser. Her sammen med Tone Skodvin- ansvarlig for OXLO Mentorprogram ved Byrådet i Oslo. Foto: Oxlo

Notert: Master-mentor i Oslo

Mangfold. Studenter med flerkulturell bakgrunn kan søke seg inn på masterprogram i Oslo kommune. Kommunen lokker med mentorer og kontorplass.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Programmet gjelder studenter med flerkulturell bakgrunn på masternivå ved Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo og Akershus, Handelshøyskolen BI, Westerdals Oslo ACT, Arkitekt og designhøgskolen og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

Programledelsen forteller at hvis du er student og har innvandret til Norge, eller har foreldre som har innvandret, kan du søke om plass. Hvis du er internasjonal student kan du også søke.

Søknadsfristen er 4. mars.

Blir du tatt opp i programmet lokker kommunen med flere fordeler: Du får mentor i kommunen, eller offentlig eid bedrift, bistand, tilgang til data og råd om tema ifbm. masteroppgaven og økt nettverk og mer kunnskap om jobber i offentlig sektor.

Du kan også få kontorplass i skriveperioden.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS