null Foto: Eva Tønnessen

Frist 8.8. for arbeidsmiljøpris

I september deler HiOA ut arbeidsmiljøprisen. Du kan foreslå kandidater.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arbeidsmiljøprisen er en påskjønnelse og oppmuntring til miljøer eller tilsatte som har gjort en særlig innsats for arbeidsmiljøet ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), skriver HR-avdelingen når de oppfordrer alle til å sende inn forslag på årets kandidater.

Du kan nominere kandidater, men fristen er allerede nå fredag 8. august. Prisen blir delt ut under HiOA-lekene 10. september på Bislett stadion.

Les også fra 2013: Tre stykker deler arbeidsmiljøprisen

Arbeidsmiljøprisen kan deles ut til enkeltpersoner, fakultet, avdeling, utdanning, seksjon, miljø, gruppe eller lignende som:

  • har utmerket seg som pådriver med særlig evne og vilje til å iverksette arbeidsmiljøforbedrende tiltak
  • tar initiativ til og gjennomfører tiltak som bygger broer på tvers av organisasjonen, og som bidrar til at «vi-følelsen» styrkes
  • bidrar aktivt til et positivt arbeidsmiljø preget av inkludering og mangfold

Prisen deles ut etter en individuell vurdering av hva de foreslåtte kandidater har utført av arbeidsmiljøskapende arbeid ved HiOA. Tiltak innen fysiske og psykososiale områder stiller i utgangspunktet likt. Prisen kan deles mellom to eller flere prisvinnere.

Arbeidsmiljøprisen utgjør kr. 60 000,-. I tillegg består prisen av et diplom som kan henges opp på vinnerens/vinnernes arbeidsplass.

Prisen kan ikke være til personlig berikelse for vinneren/vinnerne. Mottakeren/mottakerne av prisen bestemmer hvilket tiltak eller formål innen HiOA prisen skal brukes til. Tiltaket eller formålet må være relatert til noe som bidrar til arbeidsmiljøet.

Alle tilsatte kan fremme forslag til kandidater til arbeidsmiljøprisen. Forslagene skal være skriftlige, med beskrivelse av hva kandidaten/kandidatene har bidratt med av arbeidsmiljøskapende innsats, og hvorfor kandidaten/kandidatene bør få prisen. 

Forslagene rettes til høgskoledirektøren og sendes til Avdeling for HR på epost hr@hioa.no.

Juryen består av høgskoledirektør, assisterende høgskoledirektør og hovedverneombudet ved HiOA. Juryen vurderer kandidatene ut i fra kriteriene ovenfor.

FOTO: Vinner av arbeidsmiljøprisen 2013, Vidar Holum.

Kilde: hioa.no

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS