null Foto:

Redaktør fra TU ble nyskaper

Khrono-redaktør Tove Lie var nominert, men Hole fra TU ble årets nyskaper.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under årsmøte og festmiddag til Oslo Redaktørforening onsdag kveld, ble «Årets redaktører» i Oslo-pressen kåret. Og prisene gikk som følger:

  • Eirik Hoff Lysholm, sjefredaktør i Dagsavisen ble årets redaktør
  • Gunnar Stavrum, sjefredaktør i Nettavisen, ble årets meningsbærer
  • Svein Erik Hole, redaktør TU.no (Teknisk Ukeblad), ble årets nyskaper

Årets hederspris gikk til programleder, spaltist og mangeårig redaktør, Astrid Gunnestad. 

Khronos redaktør, Tove Lie, var en av tre nominerte til prisen «årets nyskaper», men ble slått på målstreken av redaktør for tu.no, Svein Erik Hole.

Les også: Khrono-redaktør kan bli årets nyskaper

Om Hole sier juryen:

«Årets nyskaper har gjennom 2014 lagt vekt på å dele sine kunnskaper og erfaringer så vel i egen som overfor andre organisasjoner. Det har vinneren gjort til beste for en bransje som må etablere digitale forretningsmodeller og ta ut potensialet for sitt innhold på best mulig måte. Vinnerens uttalte motivasjon har vært at spennende journalistikk fortjener mange flere lesere.

Årets nyskaper 2015 arbeider i et tradisjonsrikt fagpresseblad, som tidligere ble lest av en smal målgruppe, ingeniørene. Nå er målgruppen alle som forholder seg til teknologi i sin hverdag, og er nysgjerrig på fremskrittene – det vil si de fleste av oss.

Vekst i antall digitale lesere har vært vinnerens hovedfokus siden 2012, både gjennom offensiv distribusjon i sosiale medier, søkeord-optimalisering og grundig analyse av hva leserne ønsker av teknologi-journalistikk.

I 2014 utarbeidet og lanserte vinneren nyskapningen «Redaksjonelt bidragsyternettverk» – der teknologisk kyndige lesere har fått en arena for å presentere teknologiske fremskritt eller problemstillinger, bli løftet frem og diskutere i et nytt forum.»

Kilde og foto: medier24.com

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS