Ny jobb

Skal styrke debatten i Khrono

Khrono har allerede mye debattstoff. Nå skal debatten bli enda bedre. Frithjof Eide Fjeldstad (37) blir sentral i satsingen.

— Det er inspirerende å få lov til å jobbe i en avis som dekker et felt jeg personlig har stor interesse for, sier nyansatt debattjournalist i Khrono, Frithjof Eide Fjeldstad.
Publisert Oppdatert
— Det er inspirerende å få lov til å jobbe i en avis som dekker et felt jeg personlig har stor interesse for, sier nyansatt debattjournalist i Khrono, Frithjof Eide Fjeldstad.

Frithjof Eide Fjeldstad (37) er ansatt som debattjournalist i Khrono og begynner allerede neste uke.

— Debattsidene i Khrono har «tatt av» det siste året og vi har stor pågang. Nå er jeg glad for at vi får en dedikert journalist til å både styrke, kvalitetssikre og prioritere debatten sammen med den øvrige ledelsen i avisen, sier redaktør Tove Lie.

Frithjof har sosiologibakgrunn og god kjennskap til universitets- og høgskolesektoren, både fra studentpolitikk, studentavis og deretter som ansatt i undervisningsstilling. Han har bakgrunn både fra UiT Norges arktiske universitet og Universitetet i Oslo. I tillegg har han vært innom flere tidsskrift, blant annet Fett samt avisa Nordlys.

— Jeg ser fram til at Frithjof kommer i gang og vil løfte fram gode og relevante diskusjoner som jeg håper mange vil engasjere seg i. Et av Khronos viktigste oppdrag da vi i sin tid ble etablert (2013 red.mrk) var nettopp å skape debatt, både internt i kunnskapssektoren, men også ved å sette dagsorden i den øvrige samfunnsdebatten, sier redaktør Lie.

— Jeg ser virkelig fram til å bidra til Khronos utvikling og å jobbe med masse spennende debattstoff det kommende året, sier Frithjof Eide Fjeldstad.

— Jeg har fulgt Khrono med stor interesse helt fra begynnelsen, særlig de siste to-tre årene og er imponert over nivået de har nådd på kort tid etter den store omleggingen i 2019, sier han og legger til:

— Det er inspirerende å få lov til å jobbe i en avis som dekker et felt jeg personlig har stor interesse for, og det på en så god og grundig måte som Khrono gjør.

Powered by Labrador CMS