Christine Beite og Kristoffer Larsen er snart ferdige med den nye baren på samfunnet. Foto: Skjalg Bøhmer Vold
Christine Beite og Kristoffer Larsen er snart ferdige med den nye baren på samfunnet. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Har redesignet Samfunnet

Studentersamfunnet Bislet er pusset opp på dugnad og styret gleder seg til å vise fram resultatet til nye og gamle studenter.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

— Som du ser er vi ikke helt ferdige, men det skal vi være når fadderuka er i gang til uka, forteller styreleder Kristoffer Larsen. Vi treffer ham sammen med påtroppende nestleder Christine Beite.

For de ferskeste kan vi fortelle at Samfunnet ligger i kjelleren mellom P52 og P50. Den enkleste måten å finne fram er å gå inn i P52 og ned en lang bratt steintrapp ikke så langt fra hovedinngangen. Her nede dukker en av Oslos bedre mediumscener opp.

— Høgskolen selv gjorde en teknisk oppussing i fjor, men nå har vi prøvd å designe lokalene slik vi vil ha dem. Vi har malt og fått inn paller som fungerer som benker i god studentstil og vi har gjort baren mer intim, nevner Larsen, bare som noen eksempler på ansiktsløftningen som har skjedd i sommer.

Frivillig innsats

Det er malingen som har kostet mest av den jobben som er gjort i sommer. Frivillige har stilt opp på dugnad og bidratt med eget utstyr til jobben som er gjort.

— På konserter kan vi ta inn 200 mennesker her, på andre arrangementer er grensa 340, forteller Beite.

— Vi er mange frivillige som er en fin gjeng, men vi vil gjerne bli enda flere. Vi trenger bartendere, dørvakter - det vil si - trivselsansvarlige og mye mye mer, legger Beite til.

Mye skjer på sammfunnet

Samfunnet er åpent onsdag, torsdag og fredag kveld hver uke. Det har vært quizkvelder på onsdager, standup, temafester og konserter de andre dagene.

— Vi har faktisk en av Oslos bedre mediumscener. Her kan mer ukjente studentband få slippe til. Vi har eksempler på både musikere og standupere som har starta karrieren sin hos oss, og nå gjør det bra «ute i verden», forteller Larsen.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS