nytt om folk

Straume blir fast direktør for kommunikasjon ved OsloMet

Blir værende i stillingen hun har hatt midlertidig siden 31. januar.

Ingvild Straume har vær konstituert i rollen som kommunikasjonsdirektør ved OsloMet. Nå får hun den fast. Her som ansattrepresentant på et styremøte ved universitetet i 2015.

OsloMet har ansatt Ingvild Straume som kommunikasjonsdirektør.

Straume var en av 21 søkere til stillingen, som har stått ledig etter at Sverre Molandsveen forlot OsloMet til fordel for NAV 1. februar i år. 

— Nyter stor tillit

Etter Molandsveens avgang, er det nettopp Ingvild Straume som har fungert som kommunikasjonsdirektør, og det skal hun nå altså fortsette med.

— Jeg er utrolig glad og takknemlig for å ha fått denne tilliten fra OsloMet. For meg er det å jobbe ved et universitet som hver dag gjennom utdanning og forskning utvikler samfunnet, det mest meningsfulle som finnes, sier Straume i en uttalelse på OsloMets nettside.

Direktør for organisasjon og infrastruktur ved OsloMet, Vigdis By Kampenes, uttaler at Straume i fungeringsperioden har vist stor arbeidskapasitet og meget god forståelse for OsloMets behov.

— Ingvild tar alle baller som kommer hennes vei, og hun nyter stor tillit i hele organisasjonen. Det var tøff konkurranse om stillingen, og jeg er trygg på at vi endte opp med den beste kandidaten, sier By Kampenes.

Lang fartstid

Ingvild Straume kommer fra stillingen som seksjonsleder i avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon, og har lang fartstid ved universitetet, skriver OsloMet i nyhetsmeldingen.

Hun begynte i studieavdelingen ved daværende Høgskolen i Oslo for 20 år siden, og har siden jobbet med en stor bredde av fagområder innenfor studentrekruttering, markedsføring, nettarbeid, kommunikasjon og samfunnskontakt.

Straume har også fungert som direktør for både Fakultet for teknologi, kunst og design, og Fakultet for helsevitenskap.

Før hun kom til OsloMet, jobbet hun som ansvarlig for myndighetskontakt og kommunikasjon i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner.

Powered by Labrador CMS