ny jobb

Går fra OsloMet til Nav

Sverre Molandsveen slutter som kommunikasjonsdirektør ved OsloMet og går til tilsvarende stilling i Nav.

Sverre Molandsveen har vært kommunikasjonsdirektør ved Høgskolen i Oslo og Akershus, senere OsloMet, siden 2016, men går nå til Nav.
Publisert

Etter å ha vært kommunikasjonsdirektør ved OsloMet siden 2016, begynner Sverre Molandsveen 1. februar i samme type stilling i Nav.

— Kanskje den mest krevende kommunikasjonsjobben i Norge, men også en av de viktigste, sier han om sin nye stilling.

Molandsveen sier at han har hatt fine år ved OsloMet, der universitetssatsingen har vært en av de største sakene.

— Det var en stor og viktig prosess å bli universitet, men også å finne navn og profilere oss som universitet. Det var spennende og til dels litt krevende, men OsloMet har kommet styrket ut som en mye mer synlig og profilert institusjon, sier han.

OsloMet utdanner til mange av velferdsstatens yrker, så slik sett blir overgangen til Nav kanskje ikke så stor?

— Det er ganske kort vei, ja, og flere koblinger. På OsloMet utdanner vi også mange av de som jobber i Nav og vi har blant annet et samarbeid om Kompetansesenter for arbeidsinkludering (KAI). OsloMet og Nav er to institusjoner med veldig viktige samfunnsoppdrag, og jeg tar forhåpentlig med meg nyttige erfaringer inn i den nye jobben, sier Molandsveen.

Du må være forberedt på å stå i stormen som kommunikasjonsdirektør i Nav?

— Jeg går til noen ganske store utfordringer, men samtidig et veldig meningsfullt sted å jobbe. Det å få mennesker i jobb og redusere utenforskap ser jeg som noe av det viktigste man kan jobbe med, sier han.

Når Molandsveen forlater OsloMet ved utgangen av januar, vil Ingvild Straume fungere i stillingen fram til ny kommunikasjonsdirektør er ansatt. Straume har lang fartstid på OsloMet, både innenfor kommunikasjon, som medlem av universitetsstyret og som fungerende fakultetsdirektør på flere fakulteter.

Powered by Labrador CMS