Mottok pris i Italia for sitt masterplott

HiOA-student Ruth Kopperud hentet hjem internasjonal pris fra Italia for problemstillingen i sin masteroppgave.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ruth Kopperud, masterstudent ved Institutt for adferdsanalyse ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), mottok i begynnelsen av september en høythengende pris på Sicilia i Italia for problemstillingen hun har valgt for sin masteroppgave.

Hun deltok på konferansen European Association of Behavior Analysis (EABA) og mottok et stipend på om lag 4600 kroner fra B. F. Skinner Foundation

— Kjempestolt

— Det var kjempegøy å få prisen. Det var en stor oppmuntring og ga motivasjon til mitt videre arbeid, sier en Kopperud til Khrono.

Hun legger til at hun er takknemlig for miljøet hun har rundt seg på HiOA og for god veiledning fra professor Erik Arntzen.

Kopperud er for tiden sykmeldt og har ikke fullført mastergraden sin etter normert tid. Hun mottok prisen for skissen til masteroppgaven sin som handler om hvordan man kan lære å kategorisere føflekker, slik at man fortere kan finne ut hva som er «gode» og «dårlige» føflekker. 

Håper på friskmelding

Hun forteller at hun dro ned til Italia for å motta prisen sammen med sin mor, som mente at prisen blir en slags «medisin» framover. 

— Hun mente at dette blir friskmeldingen min. Hun er overbevist over at det får meg i sving igjen, sier Kopperud.

Også doktorgradsstipendiaten Anastasia Salmaf fra Panteion University i Hellas mottok premien. 

Kopperud har fått en ny frist om å bli ferdig med graden innen mai neste år. Hun forteller hun har hentet inn datamateriale, men er ennå ikke ferdig med selve oppgaven. 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS