Førstelektor Ragnhild Augustson er Årets foreleser ved HiOA. Foto: Skjalg Bøhmer Vold
Førstelektor Ragnhild Augustson er Årets foreleser ved HiOA. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Studentenes favorittforeleser

Studentene ved HiOA har kåret førstelektor Ragnhild Augustson til Årets foreleser.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ragnhild Augustson underviser i biokjemi og bioteknologi ved Institutt for industriell utvikling ved fakultet for Teknologi, kunst og design (TKD).

— Det betyr veldig mye å få denne utmerkelsen, spesielt siden det er studentene som står for den, sier Ragnhild Augustson, som fyller 60 år denne uken.

Struktur og humør

Studentparlamentets leder, Eline Stølan, delte ut prisen under åpningsseremonien på St.Hanshaugen tirsdag formiddag. Under overrekkelsen sa hun blant annet at Augustson er en engasjert foreleser, som strekker seg langt utover det vanlige.

– Hun formidler fagene på en rolig og strukturert måte, og har i tillegg stort engasjement og godt humør, sa Eline Stølan om studentjuryens begrunnelse.

Ragnhild Augustson ble utnevnt til årets foreleser på ingeniørutdanningen under semesteravslutningen i juni, men hun hadde ingen idé om at hun også ville bli årets HiOA-foreleser.

— Jeg visste ingenting, men ble oppringt av Eline Stølan mandag ettermiddag og bedt om å stille på St.Hanshaugen, forteller hun.

Inspirert av studenter

Augustson er utdannet sivilingeniør fra NTH og har vært ved HiOA siden 1986. Hun er svært glad for tilbakemeldingen fra studentene.

— Det er studentene som inspirerer meg, og det er via studentene jeg har mine viktigste medarbeidersamtaler, sier hun.

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS