Nytt VT-AU i Oslo og Akershus

Mandag ble det valgt ny ledelse for Velferdstinget i Oslo og Akershus.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aleksander Gjøsæter (22) fra Universitetet i Oslo (UiO) ble mandag 30. mai valgt som leder i Velferdstinget i Oslo og Akershus. Han har to år bak seg i arbeidsutvalget allerede, først som politisk rådgiver og deretter som nestleder.

Ifølge en pressemelding har Gjøsæter store ambisjoner for det neste året, og han er klar på viktigheten av en god velferdspolitikk:

— Lik rett til utdanning har alltid vært det viktigste prinsippet for meg, og da er det viktig at livet utenfor studiene også er tilrettelagt og har gode tilbud til deg som student. Studiekvaliteten kan være av ypperste kvalitet, men det hjelper ikke om man ikke har tak over hodet, sier han i pressemeldingen.

Én fra utenfor UiO

De øvrige nyvalgte medlemmene av arbeidsutvalget ble Meera Manjit Kahlon (midten) fra Høgskolen i Oslo og Akershus som nestleder, Trygve Monclair Bøe (t.h.) fra UiO som kommunikasjonansvarlig og Kaja Elisabeth de Ru (t.v.), også fra UiO, som politikk- og medieansvarlig.

— Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på arbeidet med resten av arbeidsutvalget. Jeg tror Meera Manjit vil utfylle meg godt som leder, og at Trygve og Kaja vil ta fatt på de nye rollene i arbeidsutvalget på en veldig god måte, avslutter Gjøsæter.

Foto: Simen Eriksen

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS