UTENLANDSSTUDENTER

Ansa-leder Hytten går av, Schei stepper inn

Ansa-president Sebastian Hytten trekker seg av personlige årsaker. Sine Schei stepper inn som leder fram til sommeren.

Sine Schei vil fortsette å støtte opp under initiativer i organisasjonen.
Publisert

— Det er med tungt hjerte jeg har informert hovedstyret om min beslutning om å trekke meg fra vervet som president i Ansa. Jeg trekker meg fra vervet av personlige årsaker. Det er trist, men en riktig beslutning for meg og for Ansa.

Det sier avgått Ansa-president og styreleder, Sebastian Hytten, i en pressemelding.

Han har ledet interesseorganisasjonen for norske studenter i utlandet siden sommeren 2021.

Sebastian Hytten

— Ansa er en flott organisasjon som har vært gjennom om tung periode med nedstengning de siste årene. Nå som verden åpner opp igjen er jeg trygg på at Ansa bare vil lykkes enda bedre i fremtiden. Og at alt engasjement og initiativ vil blomstre opp i alle kriker og kroker av verden, sier Hytten.

Stepper inn som leder

Hovedstyremedlem i Ansa, Sine Schei, tropper på som leder fram til ny leder skal velges på organisasjonens generalforsamling i juli.

Hun har studert i Bosnia-Hercegovina og ved Leiden universitet i Nederland.

— Jeg er takknemlig for tilliten Hovedstyret har gitt meg i å gå inn og fylle skoene som president i Ansa frem til Generalforsamlingen i 2022. Jeg håper å fylle rollen på en god måte, fortsette alt det gode arbeidet i organisasjonen, og støtte opp om alle fantastiske initiativer og engasjement ANSA flommer over av. Spesielt når en ny vår med gjenåpning er på trappene, sier Schei i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS