Audun Farbrot får ny jobb. Jeg har sansen for å gå inn i utfordrerrollen som Høyskolen Kristiania har inntatt, sier Audun Farbrot. Foto: BI

Farbrot går fra BI til Høyskolen Kristiania

Folk. Audun Farbrot begynner i stillingen som fagsjef for forskningskommunikasjon på Høyskolen Kristiania fra 1. august.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Audun Farbrot har i 16 år jobbet med å fremme forskningen på Handelshøyskolen BI. Han er i dag fagsjef for kommunikasjon og samfunnskontakt der, men melder nå overgang til Høyskolen Kristiania. Fra 1. august 2019 vil han innta stillingen som fagsjef for forskningskommunikasjon ved denne utdanningsinstitusjonen.

Jeg har sansen for å gå inn i utfordrerrollen som Høyskolen Kristiania har inntatt.

Audun Farbrot

— Dette er en viktig ansettelse for oss. Audun er en pionér når det gjelder forskningskommunikasjon, og ambisjonene han har for å utvikle denne enda mer målrettet mot arbeidslivet blir viktig i vår ambisjon om å bygge et arbeidslivsuniversitet, sier rektor ved Høyskolen Kristiania, Arne H. Krumsvik, til Khrono.

Farbrot har erfaring som journalist i Økonomisk Rapport og Aftenposten. I 2013 ga 54-åringen ut boken «Forskningskommunikasjon, praktisk håndbok for forskere og kommunikasjonsrådgivere».

To år senere ga han ut «Sosiale medier for forskere». Snart lanserer Farbrot sin tredje bok, «Skrivekoden. Ti nøkler til å skrive bedre.»

— Høyskolen Kristiania er en institusjon med store mål, og hårete ambisjoner. Jeg har sansen for å gå inn i utfordrerrollen som Høyskolen Kristiania har inntatt, sier Audun Farbrot i pressemeldingen.

Audun Farbrot har tidligere i år skrevet debattinnlegget «Forsker, bli influenser!» i Khrono. Les det her.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS