Høgskulen på Vestlandet

Disse skal lede HVL de neste fire årene

Tre prorektorer og fire dekaner ble torsdag ettermiddag ansatt ved Høgskulen på Vestlandet.

Disse skal være med å styre Høgskulen på Vestlandet de neste fire årene. Øverst fra venstre Asle Holthe, Randi Skår, Jens Kristian Fosse og Thorbjørn Heyerdahl. Nede fra venstre Gro Anita Fonnes Flaten, Anne-Grethe Naustdal og Geir Kåre Resaland.
Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

— Jeg er glad for at styret i dag har ansatt motiverte og kompetente toppledere, og jeg gleder meg til å arbeide sammen med dem i ledergruppa, sier rektor Gunnar Yttri ved Høgskulen på Vestlandet (HVL) i en pressemelding.

På torsdagens styremøte fikk høgskulen hele syv nye ledere.

Gro Anita Fonnes Flaten har vært prorektor for forskning siden 2017 og har fått fornyet tillit i stillingen.

I stillingen som prorektor for utdanning får ikke Bjørg Kristin Selvik en ny fireårsperiode. Styret ved HVL har valgt å ansette prodekan Anne-Grethe Naustdal ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap.

Professor ved Senter for fysisk aktiv læring, Geir Kåre Resaland, blir ny prorektor for regional utvikling.

I tillegg skal Asle Holte fortsette som dekan ved fakultet for lærerutdanning, kultur og idrett. Randi Skår fortsetter som dekan for fakultet for helse- og sosialvitenskap. Og Jens Kristian Fosse skal lede fakultet for ingeniør- og naturvitenskap videre, mens Thorbjørn Heyerdahl skal lede fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap.

De nye lederne begynner i sin nye jobb 1. august 2021 og vil inngå i den nye ledergruppa med direktørene Tage Båtsvik og Helge Skugstad.

Powered by Labrador CMS