Line Henriette Holten er ny generalsektretær for 76.500 teknologer og 130 ansatte i masterforeningen Tekna.

Holten ny generalsekretær i Tekna

Ny jobb. Line Henriette Holten blir ny generalsekretær for teknologer, naturvitere og realister med master.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Teknas hovedstyre har ansatt Line Henriette Holten som ny generalsekretær for fagforeningen for naturvitere, realister og teknologer med mastergrad

— Vi er svært fornøyd med at hun har takket ja til å lede Teknas generalsekretariat og bidra til å videreutvikle Norges største organisasjon for teknologer, naturvitere og realister med mastergrad, sier Lise Lyngsnes Randeberg, som er president i Tekna.

60 kandidater ble vurdert til stillingen som generalsekretær og etter en grundig prosess besluttet et enstemmig hovedstyre at Line Henriette Holten er det beste valget for Tekna.

— Med Line Henriettes bakgrunn, stå-på-vilje og personlighet, er ikke hovedstyret i tvil om at hun vi løfte Tekna fremover, understreker Randeberg.

— Hun tiltrer 1. desember og vil få en viktig oppgave med å gjøre organisasjonen sterkere, implementere vår nye strategi, og ikke minst inspirere og lede våre 130 ansatte.

De siste to månedene har Holten fungert som konstituert generalsekretær, og ble opprinnelig ansatt som samfunnspolitisk direktør i januar i år.

— Tekna har ambisiøse mål for vekst, politisk gjennomslag og synlighet som samfunnsaktør. Vi skal utvikle oss videre som en moderne og fremoverlent fagforening med sterke faglige nettverk og relevante tjenester til våre 76 500 medlemmer.

— Tekna vil arbeide målrettet for å sikre trygge rammebetingelser og relevant kompetanse i et arbeidsliv som er i stor endring. Min visjon er at Tekna skal være Norges største og sterkeste masterforening gjennom vekst, våre faglige nettverk og lokale tillitsvalgte, sier Line Henriette Holten ifølge en pressemelding.

— Ny teknologi blir gjennomgripende i alle deler av samfunnet og teknologene vil få en avgjørende rolle. Jeg skal gjøre mitt beste for at Tekna blir en konstruktiv pådriver for dette, sier Holten.

Ivar Horneland Kristensen sa opp sin stilling som generalsekretær. Han hadde da vært generalsekretær i Tekna siden 2012, og gikk til ny jobb som direktør i Virke fra 1. oktober.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS