rangering

NHH på topp 100-liste i Financial Times-rangering

— Jeg er meget fornøyd med NHHs posisjon i Norge.

NHH-rektor Øystein Thøgersen kan smile etter å ha kommet med på Financial Times-rangering.

Hvert år rangerer den britiske næringslivsavisen Financial Times ulike studieprogrammer ved internasjonale handelshøyskoler over hele verden.

Et av programmene som blir vurdert er fulltids masterprogrammet Masters in Management, og årets rangering viser at Norges handelshøyskole er inne på listen som eneste norske handelshøyskole.

Det er NHH selv som melder om dette i en pressemelding.

— Jeg er meget fornøyd med NHHs posisjon i Norge. Vi har i flere år opplevd en formidabel interesse for å studere ved NHH, og karakterkravene har aldri vært høyere enn for årets kull, uttaler NHH-rektor Øystein Thøgersen i pressemeldingen.

Masterprogrammet som er rangert, er master i økonomi og administrasjon. I våres viste søkertallene at 2100 studenter hadde NHHs integrerte masterprogram på førsteplass, noe som gjorde programmet til landets mest populære.

På rangeringen til Financial Times er NHH i selskap med de 100 beste utdanningsinstitusjonene i verden innenfor faget økonomi og administrasjon, står det i pressemeldingen. Den nøyaktige rangeringen er plass nummer 92.

— Vi har ambisjoner om å klatre på rangeringen, sier Øystein Thøgersen.

I sommer kunne Handelshøyskolen BI juble for å ha kommet inn på Financial Times' liste over de 50 beste masterprogrammene i finans.

Powered by Labrador CMS