Et viktig valg for HiOA

Nina Waaler, dekan på Fakultet for helsefag, og en av finalekandidatene til ny rektor ønsker Curt Rice velkommen til Høgskolen i Oslo og Akershus.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styret ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) har i dag tilsatt ny rektor. Først av alt: Gratulerer Curt og velkommen til en flott institusjon med et stort potensiale!

Her jobber studenter og tilsatte med høy kompetanse, stor erfaring og kreativiteten blomstrer. Sammen arbeider vi godt med den videre byggingen av HiOA som en synlig og sterk institusjon hvor studenter og tilsatte er kritisk reflekterende, endringsorienterte og sultne på kunnskap.

Sektoren står i disse dager ovenfor en rekke utfordringer. De skal vi møte og håndtere. Samtidig må vi ikke glemme de mange og gode mulighetene vi har til å gjøre en forskjell: Gjennom kunnskapsutvikling skal vi samlet medvirke til fremtidig velferd og verdiskapning i samfunnet.  

Team HiOA ønsker Curt velkommen på laget!

Team HiOA ønsker Curt velkommen på laget!

Nina Waaler

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS