Norges handelshøyskole

Nye prorektorer ved NHH: Malin Arve skifter jobb

Nåværende prorektor for utdanning, Malin Arve, får ansvaret for forskning. Stig Tenold tar over hennes gamle jobb.

Malin Arve (til venstre) går fra stillingen som prorektor for utdanning til prorektor for forskning ved NHH. Stig Tenold blir et nytt tilskudd i rektoratet som ny prorektor for utdanning.
Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ledelsen ved Norges Handelshøyskole (NHH) gjør rokkeringer. Malin Arve har det siste året hatt ansvaret for utdanning som prorektor. Nå blir hun prorektor for forskning. Det skriver NHH i en pressemelding.

— NHH har ambisiøse forskere, og høgskolen bidrar med relevant og nyttig kunnskap for samfunnet rundt oss. Vi legger bak oss et godt akademisk år, målt i antall publiseringspoeng og publisering i de beste internasjonale tidsskriftene. Jeg gleder meg til å bidra til å utvikle kvaliteten og kvantiteten på forskningen videre, sier Arve i pressemeldingen.

Gleder seg til samarbeid

Hennes gamle jobb som prorektor for utdanning overtar professor ved Institutt for samfunnsøkonomi, Stig Tenold.

— NHH har landets mest populære studieprogram, og i fjor fikk poenggrensen et historisk løft. Studentene som kommer hit er faglig sterke, og de er svært engasjerte. Jeg ser fram til et spennende samarbeid med studentene og med kolleger fra hele NHH, når jeg begynner i jobben i august. Da vil også studiehverdagen og det sosiale livet på campus etter hvert bli normalisert, sier Tenold ifølge pressemeldingen.

LES VIDERE ETTER ANNONSEN

FÅ NYHETER PÅ MOBILEN
Last ned Khrono-appen!

Download on the App Store Tilgjengelig på Google Play

Da søkerlisten ble offentlig kjent i april, var det kun fem søkere på de to stillingene. Verken Arve eller Tenold sto på søkerlistene den gang.

Rektor Øystein Thøgersen er svært fornøyd med ansettelsene.

— Jeg er svært glad for at Arve og Tenold har takket ja til å bli prorektorer og at NHHs styre i dag tok beslutningen om å ansette dem. Jeg ser fram til et riktig godt samarbeid når høstsemesteret starter.

Vurderer nok en prorektor

Med de to nye prorektorene på plass, begynner rektors ledergruppe for de neste fire årene å ta form. Rektor Øystein Thøgersen fikk i november i fjor fornyet tillit for en ny fireårsperiode.

har fra før to direktører med i teamet.

Bjørg Marit Eknes ble tidligere i år ansatt som direktør for organisasjon og virksomhetsstyring, mens Geir Mikalsen er direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Det er fortsatt til vurdering om man i tillegg skal ha en egen prorektor for fagressurser.

Powered by Labrador CMS