studentvalg

Nye studentledere ved UiO og UiT

Nye arbeidsutvalg og universitetsstyremedlemmer er valgt både i øst og nord.

Jørgen Hammer Skogan, påtroppende studentleder ved UiO, er spent på hvilke arbeidsoppgaver studentparlamentet gir det nye arbeidsutvalget.
Publisert Oppdatert

27. mai ble leder, nytt arbeidsutvalg og studentrepresentanter valgt ved Studentparlamentet ved Universitetet i Oslo (UiO). Jørgen Hammer Skogan er valgt som ny leder.

Hva blir de tre viktigste sakene arbeidsutvalget skal jobbe med det kommende året?

— Det er helt opp til representantene i Studentparlamentet! De bestemmer hva det nye arbeidsutvalget skal jobbe med på vårt første møte etter sommeren. Vi vet likevel at noen saker blir viktige dette året. Vi skal arbeide for å gjenreise mye av det vi har mistet under nedstengningen, og få studentene tilbake på campus, skriver Hammer Skogan til Khrono.

— Vi vet også at engasjementet for saker som psykisk helse, klima og studentdemokrati er stort. Jeg er spent på hvilke oppgaver Studentparlamentet gir oss!

Med seg i arbeidsutvalget får han:

  • Karl Oskar Lie Bjerke, nestleder og universitetsstyrerepresentant
  • Runa Jarsve, kommunikasjonsansvarlig
  • Oline Marie Sæther, studie- og læringsmiljøansvarlig
  • Julianne Sørflaten Grovehagen, universitetsstyrerepresentant
De nyvalgte ved UiO.

Studentparlamentet ved UiT - Norges arktiske universitet har også fått et nytt arbeidsutvalg.

Valget ble avholdt på konstituerende møte i studentparlamentet den 20.05.2021.

Victor Zimmer er valgt til ny leder, og med seg i arbeidsutvalget får han:

  • Tobias Hjermann, nestleder
  • Ida Rabben Trælnes, medlem
  • Jonas Dahlberg Toft, medlem

«Nå skal vi etter alt å dømme bort fra strenge smittevernstiltak og vi skal løfte frem studentfrivilligheten og studentdemokratiet. Engasjementet til studenter gir så utrolig mye på alle områder fra studiekvalitet til psykisk helse. Dette engasjementet ønsker vi å støtte opp under.» skriver det nyvalgte arbeidsutvalget i en pressemelding.

Maren Irene Gåre Bakkevoll og Ole Andreas Myhrer Smith er valgt som studentrepresentanter til universitetsstyret ved UiT.

Det nyvalgte arbeidsutvalget ved UiT. Bak: t.v. Jonas Dahlberg Toft, t.h. Victor Zimmer. Foran: t.v. Ida Rabben Trælnes, t.h. Tobias Hjermann.
Powered by Labrador CMS