meldt savnet

Politiet ber om tips i sak om savnet student

Politiet går ut med navn og bilde av en savnet mann, 21 år gamle Pål Johan Gulbrandsen, som er bosatt på Blæstad utenfor Hamar.

Pål Johan Gulbrandsen studerte ved Blæstad utenfor Hamar. Se bilde av 21-åringen i artikkelen under.
Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

21 år gamle Pål Johan Gulbrandsen fra Arendal er meldt savnet. Det skriver Hamar Arbeiderblad.

Pål Johan Gulbrandsen ble meldt savnet 1. august.

I samråd med pårørende går politiet nå ut med navn og bilde av Gulbrandsen, som er bosatt på Blæstad utenfor Hamar. 21-åringen er student ved Høgskolen i Innlandet.

Savnet siden 1. august

Siste fysiske observasjon av Gulbrandsen ble gjort fredag 24. juli ved 18-19-tiden. Da oppholdt han seg på sin hybel i Nyhusgutua 54 på Blæstad. Digitale spor viser at Gulbrandsen handlet på Rema 1000 på Ridabu lørdag 25. juli kl. 10:46.

Siste elektroniske observasjon av Gulbrandsen er fra søndag 26. juli kl. 20:07. Da antar politiet at Gulbrandsen kjøpte bussbillett fra Nilsrud busstopp ved rv25 og tok bussen i retning Hamar.

Hamar Arbeiderblad skrev først om saken 6.august. Lørdag 8.august har avisen en ny sak, der politiet ber alle som har vært i nærheten av hvor bussruten går eller som har oppholdt seg i Hamar sentrum søndag kveld, blir bedt om å tenke på om de kan ha gjort observasjoner av den savnede. Politiet ber samtidig alle bilister som har kjørt i området og som har kamera i bilen ta kontakt med politiet Det samme gjelder alle som har tatt bilder eller sendt snap fra sentrum eller langs bussruta.

– Ta kontakt med politiet så kan vi vurdere om observasjonene er interessante, sier etterforskningsleder Frode Hjulstad og politifullmektig og jurist på saken, Ingrid Hagen til HA.

Høy og slank

Gulbrandsen har familien sin i Arendal, men har i sommer delvis bodd på adressen Duengerhøgda 259 på Nes i Ringsaker siden han jobbet på en gård i nærheten. Politiet i Innlandet mottok savnetmeldingen av Gulbrandsen lørdag 1. august, skriver HA.

Pål Johan Gulbrandsen beskrives som pliktoppfyllende og et rutinemenneske. Han er 195 cm lang, har kort mellomblondt hår og en slank kroppsbygning. Politiet holder alle muligheter åpne om hva som har skjedd, politiet har ingen indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt.

Politiet ønsker at publikum som kan ha sett den savnede eller har opplysninger i saken tar kontakt på telefon 62 53 90 00 / 02800 eller via politiet.no, under «Skjema for generelle tips».

(Saken er oppdatert 10.06 8.august)

Powered by Labrador CMS