arendalsuka

Åtte år med Erna Solberg

Hvordan har forskning og høyere utdanning utviklet seg med statsminister Erna Solberg i førersetet, spør studentorganisasjonene på Arendalsuka.

Det skal gjøres opp status på Arendalsuka tirsdag om hva åtte år med Erna Solberg har betydd for høyere utdanning og forskning. Her fra et tidligere år, men det er tett med folk i år også.
Publisert

Arendal (Khrono): Har kvaliteten på forskning og i høyere utdanning blitt bedre de siste åtte årene? Har lærerne som utdannes blitt noe bedre, og er universitets- og høgskolesektoren skodd for omstillingen mot et mer bærekraftig samfunn?

Dette er spørsmål oppe til debatt på Arendalsuka tirsdag kl 20.30. Norsk studentorganisasjon (NSO), Studentorganisasjonen i Agder og utenlandsstudentenes organisasjon Ansa er arrangører.

Panelet som skal diskutere hvordan åtte år med Erna har endret forskning og høyere utdanning består av Civita-leder Krsitin Clemet, Khronos redaktør Tove Lie, Simula-direktør Kyrre Lekve og Magnus Takvam, kommentator i NRK.

Og så Studentnach

Etter på glir arrangementet over i Studentnach, der NSO og Ansa har invitert et panel til å ta de seriøse diskusjonene i akademia i en uformell og lystig setting fra kl 22.

Det er niende gang det er Studentnach på Arendalsuka.

I det løssnippede panelet sitter Mathilde Tybring-Gjedde (H), Marit Knutsdatter Strand Sp), Torstein Tvedt Solberg (Ap), Sivert Bjørnstad (FrP) og debatten ledes av Ola Magnussen Rydje, journalist i Dagens Næringsliv.

Debatten starter 20.30, og kan følges her:

Arrangementene kan også følges her fra kl 20.30 (Åtte år med Erna) og kl 22 (Studentnach)

Powered by Labrador CMS