ntnu

Bare menn vil bli superdirektør ved NTNU

Seks menn står på søkerlister til toppdirektørstillingen ved NTNU. Verken økonomidirektøren eller konstituert organisasjonsdirektør står på søkerlisten.

Seks menn, tre av dem hemmelige, vil bli toppdirektør ved NTNU.

Ida Munkeby gikk, etter eget ønske, av som organisasjonsdirektør ved NTNU 1. august. Hennes stilling blir gjort om, og blir nå direktør for organisasjon og infrastruktur. Dette vedtok NTNU-styret i vår.

LES VIDERE ETTER ANNONSEN

FÅ NYHETER PÅ MOBILEN
Last ned Khrono-appen!

Download on the App Store Tilgjengelig på Google Play

På søkerlisten, som nå er kjent via Adresseavisen, står det seks menn. Det var en kvinne på listen, men hun har trukket seg.

Rektor Anne Borg sier til Adressa at det er gode kandidater på listen, men at hun også gjerne skulle sett kvinnelige søkere.

Tre hemmelige

Bare halvparten av søkerne har navnet sitt på søkerlisten. Dette er:

  • Ali Reza Behbahani, 50, student ved NTNU
  • Kelly Windekilde, 57, ingen oppgitt nåværende stilling
  • Arild Heggeset, 53, fagansvarlig VA

De tre andre er altså unntatt offentlighet.

Roar Tobro er konstituert som organisasjonsdirektør. Han kom fra stillingen som seniorrådgiver i rektors stab, og var før fusjonen høgskoledirektør ved Høgskolen i Ålesund. Tobro skriver i en melding til Adressa at han ikke har søkt den nye stillingen.

Skal få ny stilling

Frank Arntsen er i dag økonomi- og eiendomsdirektør, men hans ansvarsområder flyttes altså til den nye stillingen. I styrepapirene fra i vår het det at det blir jobbet med å definere fremtidig rolle og oppgaver for Arntsen.

Arntsen sier til Adressa at heller ikke han er søker til den nye toppstillingen.

Powered by Labrador CMS