Lederkandidat til NSO, Susann Andora Biseth-Michelsen er fra Oslo, men vil bli hele landets nye studentleder, skriver hun i dette innlegget. Foto: Ketil Blom Haugstulen

NSO-Susann - for by og land!

Meninger. Valg. NSO-lederkandidat fra Oslo er skuffet over at studentledere i Tromsø feiltolker lanseringen av hennes kandidatur i Universitas.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjære studentledere ved UiT Norges arktiske universitet, takk for nyheten.

Jeg må si jeg er litt skuffa over at dere aktivt velger å feiltolke lanseringen av mitt kandidatur til leder av NSO i Universitas.

Jeg vil allikevel takke dere for muligheten til å utdype at jeg ikke kun er en representant for «osloeliten».

Susann Andora Biseth-Michelsen

Jeg vil allikevel takke dere for muligheten til å utdype at jeg ikke kun er en representant for «osloeliten».

Nå har jeg aldri påstått at Universitas representerer «den sanne studentmassen», men skal vi snakke om å samle studentene må vi gå dit studentene er. Det er selvsagt ikke sånn at alle studenter leser Universitas, men per dags dato er dette Norges største studentavis.

Derfor valgte jeg også å annonsere kandidaturet mitt der. Det er sant at mange engasjerte studenter leser Khrono, men jeg er svært usikker på om det er her man når flest studenter.

La oss snakke sammen. Før dere utelukker meg som kandidat håper jeg vi først kan ta en øl. Sånn at vi kan prate om hvordan vi skal jobbe sammen for å skape en samlet studentbevegelse for hele landet.

Jeg vil gjerne vite hvorfor UiT opplever NSO som fraværende, og høre deres tanker om hvordan samarbeidet kan bli bedre fremover. Ikke bare mellom nord og sør, men for hele landets studenter.

Jeg er kanskje født på Oslo øst, men jeg lover å være en leder for hele Norge, og ser frem til å besøke og samarbeide med studenter i alle landets hjørner.

Så takk for nyhetene, Daniel og Martine! Hvis det er greit så inviterer jeg meg selv til Tromsø, slik at vi kan bli bedre kjent og samarbeide for studentenes beste.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS