— Diakonhjemmet og andre diakonale institusjoner er viktige deler av samfunnsveven, mener rektor ved VID høgskole, Ingunn Moser, som nå går til jobb som adm.dir/forstander ved Diakonhjemmet. Foto: VID
— Diakonhjemmet og andre diakonale institusjoner er viktige deler av samfunnsveven, mener rektor ved VID høgskole, Ingunn Moser, som nå går til jobb som adm.dir/forstander ved Diakonhjemmet. Foto: VID

VID-rektor går til Diakonhjemmet

Ny jobb. Rektor ved Vid høgskole, Ingunn Moser, blir ny forstander ved Diakonhjemmmet.

Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styret ved Diakonhjemmet gleder seg over å kunne ansette den første kvinnelige lederen på 129 år, heter det i en melding på Vid høgskoles hjemmesider.

Ingunn Moser (54) går fra jobben som rektor ved VID høgskole og begynner i den nye stillingen som administrerende direktør/forstander ved Diakonhjemmet 1.august.

Moser ble den første rektoren ved VID høgskole i 2016 etter fusjonen mellom de fire høgskolene, Diakonhjemmet Høgskole, Haraldsplass diakonale høgskole, Høgskolen Betanien og Misjonshøgskolen.

VID er en forkortelse for høgskolens verdier: Vitenskapelig, Internasjonal og Diakonal.

Nå skifter hun altså jobb og går fra VID til lederjobben ved Det norske diakonhjem.

— Diakonhjemmet og andre diakonale institusjoner er viktige deler av samfunnsveven. Vi har vært pionérer innenfor utdanning, helse og omsorg, og har vært med å forme velferdssamfunnet. Det å få ta denne historien videre og forme framtidas diakoni, er en meningsfylt og spennende oppgave, sier Ingunn Moser ifølge meldingen.

- Til alle gode medarbeidere og ledere i VID vil jeg gjerne si at jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått være med på i høgskolen! Jeg er utrolig stolt av VID og alt vi har fått til,sier Ingunn Moser.

Ingunn Moser tok doktorgard om funksjonshemmedes bruk av ny tekologi i 2003 og ble professor i 2007. Hun er vokst opp på Hareid og er søster til nobelprisvinner Edvard Moser ved NTNU. Ingunn Moser er gift og har to barn, ifølge VIDs hjemmeside.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS