Universitetet i Oslo

Har ansatt ny toppdirektør

Johannes Falk Paulsen blir ny assisterende universitetsdirektør ved Universitetet i Oslo.

Den nye assisterende universitetsdirektør ble ansatt av universitetsstyret onsdag.
Publisert

Johannes Falk Paulsen kommer i dag fra stillingen som prosjektdirektør i universitetsdirektørens stab. Det er ennå ikke avklart når Paulsen tiltrer i stillingen ved Universitetet i Oslo (UiO).

Johannes Falk Paulsen blir ny assisterende universitetsdirektør.

Han overtar etter Tove Kristin Karlsen gikk av med pensjon ved årsskiftet. Hun har hatt stillingen siden 2006, og har fortsatt i stillingen i påvente av en ny ansettelse.

Paulsen var én av 26 søkere til stillingen.

Falk Paulsen har en lang karriere fra UiO. Han har vært kontorsjef ved flere institutter, assisterende fakultetsdirektør ved SV-fakultetet, personalsjef ved UiO, assisterende HR-direktør, fungerende direktør ved avdeling for virksomhetsstyring, prosjektdirektør og konstituert fakultetsdirektør ved Odontologisk fakultet.

I en pressemelding skriver universitetsdirektør Arne Benjaminsen at Falk Paulsen kjenner universitetet godt.

— Han har bred erfaring fra hele organisasjonen. Han har sterk ledererfaring og har i ulike roller vist at han bidrar til å utvikle en effektiv administrasjon som understøtter kjernevirksomheten.

Benjaminsen roser Paulsens evne til å samarbeide om ulike utviklingsprosesser.

— Jeg er trygg på at han vil samspille godt både med universitetsledelsen, resten av UiO og med eksterne, sier Benjaminsen.

Powered by Labrador CMS