Her er de som så langt stiller til valg til ledelsen i Norsk studentorganisasjon

Leder i valgkomiteen venter seg flere kandidater. Siste frist er 12.mars.

Kine Nossen er leder av valgkomiteen til NSO.
Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

17. april er det landsmøte i Norsk Studentorganisasjon (NSO). Her skal det nye Arbeidsutvalget for 2020-2021 velges. 12. mars er fristen for å melde seg som kandidat for de ulike vervene i arbeidsutvalget, og bli vurdert av valgkomiteen .

NSO er en nasjonal interesseorganisasjon for 30 ulike studentdemokrati ved norske universiteter og høgskoler. Studentdemokratiene representerer om lag 240 000 studenter. Studentorganisasjonen skal fremme studentenes interesser og rettigheter.

Fakta

Norsk Studentorganisasjon

  • Norsk studentorganisasjon (NSO) er en nasjonal interresseorganiasjon som jobber for en bedring av studentenes rettigheter.
  • NSO ble til da Norsk studentunion (NSU) og Studentenes landsforbund (Stl) slo seg sammen i 2010.
  • Helgen 17. til 19.. april avholder organisasjonen landsmøte i Tønsberg. På landsmøtet skal de blant annet velge ny ledelse av organisasjonen.
  • Fristen for å bli vurdert av valgkomiteen er 12. mars. Listen over kandidater presenteres på student.no kl. 12, 18. mars.

Kilde: student.no

Arbeidsutvalget i NSO er den politiske ledelsen i organisasjonen og er ansvarlig for den daglige driften. Utvalget arbeider ut fra den handlingsplanen og politikken som blir vedtatt av landsmøtet og sentralstyret.

Det er på landsmøtet helgen 17. til 19. mars at det nye arbeidsutvalget skal velges. Totalt er det 181 delegater som skal stemme over de ulike vervene.

— Det ikke så mange som har stilt ennå, men jeg tror flere kommer til å stille når fristen nærmer seg, sier leder av valgkomitéen Kine Nossen til Khrono.

Disse stiller til valg

Her er oversikten over de som har varslet at de stiller så langt. Denne listen vil bli oppdatert fortløpende.

Leder

Vil du melde deg som kandidat til NSO-verv?

Tips oss: Redaksjonen@khrono.no

Nestleder

Fag- og forskningspolitisk ansvarlig

Fag- og læringsmiljøpolitisk ansvarlig

Velferds‐ og likestillingsansvarlig

Internasjonalt ansvarlig

  • Joachim Børlie
  • Trym Nikolas Rimmen: leder for studentparlamentet på Høgskolen i Volda, og sitter som varameldem i internasjonal komité i NSO.
Powered by Labrador CMS