nygårdsparken

Her rydder rektor opp etter studentene

Grytidlig torsdag morgen møtte rektor ved Universitetet i Bergen, Margareth Hagen, noen andre ansatte og et knippe frivillige studenter opp i Nygårdsparken for å plukke søppel etter nattens festligheter.

Ryddegjengen var ved godt mot etter endt rydding.
Publisert Oppdatert

Nygårdsparken i Bergen har virkelig befestet seg som det store samlingsstedet for og studenter og unge voksne som i disse dager ferier semesterstarten med fadderukeaktiviteter, gjerne i form va festligheter med alkohol involvert.

Ifølge politiet var det over 2000 mennesker samlet i parken natt til tirsdag, det samme antallet natt til onsdag, og uten å ha informasjon fra politiet torsdag, er det rimelig å anta at festen fortsatte også denne natten.

Rektor Margareth Hagen (til venstre) var i full sving torsdag morgen.

I bergenspressen kan man lese at det er lydnivået på festingen som irriterer beboere i nærheten mest, men det er ikke tvil om at festingen og aktivitetene også går utover miljøet i parkene og omegn.

LES VIDERE ETTER ANNONSEN

FÅ NYHETER PÅ MOBILEN
Last ned Khrono-appen!

Download on the App Store Tilgjengelig på Google Play

De siste morgenene har særlig Nygårdparken sett ut som en svinesti. Torsdag morgen tok rektor ved Universitetet i Bergen, Margareth Hagen, saken i egne hender, og sammen med deler av rektoratet, andre ansatte og frivillige studenter, troppet Hagen opp klokken 06.00 for å starte ryddingen etter nattens festligheter.

Det er Universitetet i Bergen som skriver om dette på sin Facebook-side torsdag morgen.

Studentane Elida Linnea Skettum, Aksel Haukom, Thomas Helland-Hansen og Emilie Flønes var flittige under ryddeseansen torsdag morgon.
Powered by Labrador CMS