Organisasjonsdirektør Ida Munkeby ved NTNU, her på styremøtet i september, der hun orienterte styret om konfliktene ved Institutt for historiske studier (IHS) . Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Munkeby om IHS-saken: NTNUs styre har fått omfattende dokumentasjon

Opplyst. NTNU-styret har fått mulighet til å lese hele faktarapporten på nesten 500 sider, og alle tilsvar, skriver Ida Munkeby om kritikken mot at styret ikke er nok opplyst i konfliktsaken som skal behandles torsdag.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ledelsen ved NTNU har merket seg at noen uttrykker bekymring for om medlemmene i universitetets styre blir godt nok opplyst til å kunne behandle forslaget om å dele Institutt for historiske studier (IHS). Vi vil her redegjøre for hvilken bakgrunnsinformasjon styret har fått før de møtes på torsdag (31.oktober).

Det er lagt frem et saksfremlegg 25 sider, med 10 sider vedlegg. Her gjennomgås blant annet fordeler og ulemper ved en rekke alternative modeller for reorganisering. Styret har også fått alle de 39 tilbakemeldingene fra ansatte på IHS til forslaget om å skille ut en forskergruppe i et eget senter.

Styrets medlemmer har i tillegg fått mulighet til å lese en usladdet versjon av hele faktakartleggingsrapporten på nesten 500 sider, samt alle tilsvar på rapporten som er levert fra ansatte.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS