Studentleder på OsloMet, Bjørn Harald Hegreberg Garborg, mener de ansatte må finne et annets ted å avholde julebord enn studentenes hus. Foto: Runhild Heggem

Nei til ansattes julebord i studentenes hus

Festing. Vi forventer at OsloMet finner andre lokaler enn Studenthuset til ansattes julebord.

Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

OsloMet skal avholde julebord for fellesadministrasjonen den 7. desember, og har da valgt å legge det til Studenthallen i Studenthuset P52.

Vi i Studentparlamentet forventer at OsloMet finner en ny lokasjon for julebordet, da det i denne perioden er mange studenter som leser til eksamen, og de trenger leseplassene i Studenthallen.

Studentparlamentet forventer at julebordet for fellesadministrasjonen samt andre tilsvarende arrangement legges til et sted hvor de ansatte kan kose seg i fred og ro uten å være til sjenanse for studentene.

Bjørn Harald H. Garborg

Vi vil at ansatte skal kunne ha det hyggelig og være høylytte om de vil, uten at dette skal gå ut over studentene som allikevel kommer til å være på huset, i stille lesesal og andre steder.

Vi ser og fra SHoT- tallene at seksuell trakassering og tilnærming er et problem på universitetet. 23 prosent av OsloMet- studentene som svarte på undersøkelsen sa at de hadde opplevd det, og da er det ikke klokt å legge et julebord for ansatte til studentlokalene.

OsloMet bør også merke seg at et av argumentene for å flytte driften av IU Kroa ut fra lokalene de hadde i 1. etasje i P35, var at festingen var for synlig ut mot gatenivå. På samme måte vil julebordet her være ekstremt synlig for studentene.

Studentparlamentet forventer at julebordet for fellesadministrasjonen samt andre tilsvarende arrangement legges til et sted hvor de ansatte kan kose seg i fred og ro uten å være til sjenanse for studentene, samt at studentene får beholde de allerede få leseplassene som finnes på OsloMet, spesielt i eksamenstiden.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS