Det nye arbeidsutvalget ved Studentorganisasjonen StOr i Stavanger. Foto: Studentorganisasjonen StOr

Nestleder ble leder for studentene i Stavanger

Valg. Nylig ble det valgt nye studentrepresentanter til universitetsstyret og ny ledelse for studentene ved Universitetet i Stavanger.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

15. mai hadde Studentparlamentet ved Universitetet i Stavanger valgmøte og ny ledelse i Studentorganisasjonen StOr ble valgt. Det ble også valgt nye studentrepresentanter til universitetsstyret.

— Viktig at studentene blir hørt

Vi går et spennende år i vente.

Joachim Børlie

I Stavanger har studentene tre fulltidsstillinger som inngår i arbeidsutvalget: Leder, nestleder for læringsmiljø og nestleder for utdanning.

Nåværende nestleder for læringsmiljø og lektorstudent, Joachim Børlie, ble valgt som ny leder.

Statsvitenskapsstudenten Mahnoor Raja ble valgt som nestleder for læringsmiljø og Philip Jamissen, som tar en mastergrad i marin og offshoreteknologi, ble valgt til nestleder for utdanning.

De nye studentrepresentantene i styret på UiS, Magne Bartlett og Cathrine Johanne Sønvisen. Foto: StOr

— Vi går et spennende år i vente. Med revidering av universitetets campusplan er det utrolig viktig at studentene blir hørt, og vi må fokusere spesielt på flere sosiale møteplasser som gir oss mulighet til å utvikle oss både sosialt og faglig, sier påtroppende leder Joachim Børlie i en pressemelding.

— Vi ser frem til arbeide med og for studentene det neste året, sier han.

To tidligere StOr-ledere valgt inn i universitetsstyret

Som kvinnelig representant til Universitetet i Stavangers universitetsstyre for studentene ble nåværende leder av StOr, Cathrine Johanne Sønvisen valgt. Mannlig universitetsstyrerepresentant ble Magne Bartlett. Bartlett var leder i StOr 2016-2017.

— Jeg er takknemlig for studentparlamentets tillit og ser fram til styrearbeidet det neste året. Det blir et spennende år med helt ny ledelse og revidering av universitetets strategi. Vi har en historisk mulighet til å sette et tydelig studentavtrykk på den nye strategien og utviklingen av universitetet. Det håper jeg at vi lykkes med, sier Magne Bartlett i pressemeldingen.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS